Robert Earl's BBQ

Location: Long Beach, CA
Type: Landscape, Urban Design
An eye-catching outdoor dining area creates a relaxed dining atmosphere

Robert Earl’s BBQ is a simple place with award winning food but the location was a little inconspicuous. The new eye-catching outdoor dining area creates a noticeable identity that reflects the restaurants’ family oriented and relaxed atmosphere. Communal picnic tables, striped umbrellas, a custom built bar top and a bright red fence welcome guests to enjoy their BBQ outdoors. This project was a collaboration between Council District 9, the Uptown Business District and Robert Earls BBQ and has served as a catalyst for future business improvements in the neighborhood. The Studio One Eleven designed sidewalk dining expansion and accompanying bulb-out coincided with Long Beach’s newest bike lanes on Artesia Boulevard.